Zašto je leptir mašna postala trend? - AS Dizajn

Zašto je leptir mašna postala trend?

Možda pomalo nepravedno, leptir mašna bila je dugi niz godina van trenda. No, trendovi se menjaju i zasluge za to uglavnom možemo pripisati velikim svetskim zvezdama. Naime, poslednjih godina na crvenom tepihu se sve češće pojavljuju mašne, dok su kravate postale prava retkost.

Ono što je još zanimljivije jeste činjenica da leptir mašna nije više rezervirana isključivo za muškarce. Leptir mašne danas nose i žene.

Moderna žena nosi leptir mašnu

Pitaš se u kojim prilikama moderna žena nosi leptir mašnu?

Poslednjih godina sve više žena sklono je odabiru leptir mašne, pa sa ponosom govorim o trendu koji je kod nas još uvek u nastajanju. Ja volim da naglasim kako sam ja upravo jedna od začetnica trenda nošenja ženskih mašni u Srbiji.

U mojim trenucima inspiracije nastale su sjajne mašne za žene, koje se mogu nositi u raznim prilikama.

Upravo je to jedna od glavnih odlika ženskih leptir mašni – mogu se nositi u gotovo svim prilikama. U kombinaciji s elegantnom odećom i pravim odabirom odevne kombinacije, mašna će uveliko upotpuniti izgled tvog outfita.

Ženske leptir mašne najbolje se slažu uz košulje, pa je leptir mašna pravi odabir kada želiš da upotpuniš i svoje poslovno izdanje.

Bitno je ‘osetiti’ dobru odevnu kombinaciju, a mašna će tu dodati eleganciju i profinjenost.

Ukoliko želiš da upotpuniš svoj stil nekom od naših mašni, iskoristi svoj kupon kod AS2020 i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu. Više o tome kako možeš iskoristiti svoj kod pogledaj ovde.

Sviđa ti se “Zašto je leptir mašna postala trend?”? Ostavi svoje utiske.