Leptir mašne su samo za muškarce? - Unikatne leptir mašne za žene

Leptir mašne su samo za muškarce?

Muškarci vole da ih nose, u to nema sumnje, međutim većina njih smatra da nema priliku za to jer leptir mašne vezuju isključivo za posebne, svečane prilike.

Njihova primena je danas proširena pa osim na svečane događaje, kada odevnoj kombinaciji daju posebnu notu, mašne se nose i na događaje opuštene prirode.

Međutim, devojke su se osmelile i polako se prepuštaju trendu uvođenja leptir mašni u svoj stajling. Jako sam ponosna i srećna zbog toga, jer ja jako volim da ih nosim. Čak i dok nisu bile toliko popularne nosila sam ih i uvek se sa ponosom izdvajala iz okoline. Zaista volim taj neobičan stil.

Što se tiče mašne, izbor košulje je od ključnog značaja, gde posebno treba da se vodi računa o kragni koja pre svega mora odgovarati vašim crtama lica. Ukoliko imate okruglo lice, preporučuje se kragna sa oštrim ivicama, dok osobe sa oštrim crtama lica treba da biraju kragne okruglih ivica.

Ženske košulje

Pravilo broj jedan kada su leptir mašne u pitanju, jeste i izbor materijala. Sjajne leptir mašne karakteristične su za formalne prilike, dok su matirane kežual.

Kada su boje u pitanju, crne leptir mašne uvek se nekako vezuju za svečane prilike, dok za događaje koji su opuštenije prirode biramo leptir mašnu šarenog dezena.

Ukoliko se bojite da eksperimentišete, koristite neutralne nijanse poput crne, bele, teget, sive, bordo i tu nema greške jer bilo koja od ovih boja ide apsolutno uz sve.

Crna leptir mašna za žene

Ukoliko ste smeliji tip osobe, slobodno kombinujete razlicite dezene leptir mašni i košulje u isto vreme. Jedna od meni omiljenih kombinacija koju obožavam jeste košulja na pruge i leptir mašna na tufnice.

Ipak, udobnost je ključna stvar, zato se pobrinite da nosite leptir mašnu onako da se vi osećate dobro u njoj.

Ukoliko želiš da upotpuniš svoj stil nekom od naših mašni, iskoristi svoj kupon kod AS2020 i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu. Više o tome kako možeš iskoristiti svoj kod pogledaj ovde.

2 komentara na “Leptir mašne su samo za muškarce?

  1. :

    Interesantne su ideje, volela bih više da pročitam o tome kako da ih kombinujem uz kežual stil.

  2. :

    Oduvek sam se pitala zasto ljudi misle da su MASNE samo za muskarce?!

Ostavi komentar