Kako nositi mašne za žene? - Unikatne ženske leptir mašne - AS Dizajn

Kako nositi mašne za žene?

Tema današnjeg bloga je kako nositi mašne za žene i ovog puta želim da ti skrenem pažnju na moje omiljene načine kako ih nositi ove godine. Većina žena pomisli na mašnu kao aksesoar nadahnut muškim polom, nešto zbog čega muškarci izgledaju sjajno.

E pa mašne nisu samo za muškarce, jer ove godine kod mene postoji mnogoo sjajnih i neverovatnih dizajna samo za žene.

Ekstravagantna žena

Kako nositi mašne za žene?

Budi klasična kada nosiš crnu mašnu sa odelom. Ovaj bezvremenski trend izgleda zaista fantastično na svakome, ali crna mašna sa čipkom, biserima ili nekim detaljem izdvojiće te iz mase i učiniti da izgledaš upečatljivo. Veruj, ovaj sitni dodatak učiniće da tvoje odelo izgleda prelepo i moćno. Ovako možeš nositi crne mašne:

Poslovna žena
Poslovna žena sa crnom leptir mašnom.

Kako da dobiješ elegantan izgled koji će prikazati tvoju individualnost?

Ako ipak misliš da odelo možda previše formalno, uvek možeš nositi šorts ili mini suknju umesto pantalona. Ukoliko želiš malo da se zabaviš bojama i printovima, trebalo bi da isprobaš mašnu živih boja ili modernog printa. Ovaj moćan dodatak učiniće da tvoj casual outfit izgleda trendi i vrlo neobično. Ovako to izgleda:

Ako misliš da je klasična mašna previše formalna, onda bolje idi na ležeran i seksi izgled sa čipkanim mašnama. Ovaj dodatak može se jednostavno uklopiti u tvoj svakodnevni izgled. Sve što trebaš je da ga staviš na vrat i oblikuješ po svojoj meri.

Ako vološ hipster stil, onda verovatno nosiš mašne u svakodnevnom odevanju. Sve što je potrebno su elegantna košulja, neobična mašna, naočare i lepršava haljina kako bi upotpunila svoj izgled. Ovo je po meni look koji izgleda zaista ženstveno. Možeš ga nositi i na posao tako što ćeš kombinovati razne košulje ili haljine.

Hipster žena

Svaki odevni predmet je jedinstven, zato sama moraš da eksperimentišeš šta ćeš i kako da nosiš.

Ukoliko želiš da upotpuniš svoj stil nekom od naših mašni, iskoristi svoj kupon kod AS2020 i ostvari 10% popusta na prvu kupovinu. Više o tome kako možeš iskoristiti svoj kod pogledaj ovde.

Sviđa ti se “Kako nositi mašne za žene?”? Ostavi svoje utiske.