Muke zvane piši o sebi i probaj da se ne hvališ previše

Zdravo ljudi, ja sam Aleksandra zavisnik sam od kafe u svim oblicima, putovanja, dobrih torbi, hrane i dobrih knjiga. Plan mi je da ubrzo napravim svoj mali kreativni kutak i sopstvenu kućnu biblioteku, a već sam sad na dobrom putu verujte mi.

AS Dizajn je moj mali kreativni svet u kome možete pronaći moje unikatne mašne ručne izrade, koje sa zadovoljstvom pravim i koje su jaaako kreativne, pršte od boja i ludih detalja! Mislim u pozitivnom smislu. Tu takođe možete pronaći i razne savete kako da ih nosite i kombinujete sa raznim odevnim kombinacijama, a da ne izgledate kao klovn ili lik iz crtanog filma.

Zašto AS Dizajn? Zato što to jednostavno simbolizuje mene i ono što želim da postignem – stvoriti mali svet gde se skupljaju devojke bez predrasuda i ljubitelji mašni za žene.

Volim da govorim i da sam začetnica ovog trenda u Srbiji, jer da se razumemo, još uvek nisam naišla ni na jedan domaći brend koji se bavi baš ovime – baš mašnama za žene i to unikatnim.

Šta još morate znati o meni osim da volim kafu? Završila sam sve žive škole za dizajn odeće. Diplomirala dizajn tekstila i masterirala scenski dizajn. Imam predivnog momka kojeg volim najviše na svetu i veliku porodicu.

Moj moto je – nemojte dopustiti da vam vreme prolazi uzaludno. Verujem u svoje snove i mislim da svako može biti sve što zamisli i da ostvari sve što poželi samo ako je uporan i spreman na naporan rad, odricanje i konstantno učenje.

Želite li biti deo AS Dizajn sveta? Pratite me na ovom putovanju i obećavam da vam nikada neće biti dosadno, a kada ste već tu, možete baciti pogled i na moj instagram nalog.